Cherestea constructii la preturi mici si calitate garantata
Nume Produs Pret 
Cherestea 2,5 X 10 X 400 9.00 Lei / buc
Cherestea 2,5 X 10 X 500 11.50 Lei / buc
Cherestea 2,5 X 12 X 400 11.00 Lei / buc
Cherestea 2,5 X 15 X 400 14.00 Lei / buc
Cherestea 2,5 X 20 X 400 18.00 Lei / buc.
Cherestea 2,5 X 25 X 400 22.50 Lei / buc
Cherestea 710,00 Lei / m3
cherestea constructii

Timber Net va ofera cherestea pentru constructii necesara proiectului tau. Cheresteaua pentru constructii este cherestea din lemn de rasinoase, cherestea clasa A,B si C de cea mai buna calitate, fara margini cu coaja, rupte sau putrezite.

La o simpla cautare pe internet sunt foarte multe oferte de materiale constructii, dar cu toate acestea sunt foarte putine firme care pot furniza cherestea Bucuresti la standardele si nevoile necesare in constructii.

In constructii se utilizeaza cherestea nerindeluita de obicei cu latimi cuprinse intre 10 cm si 35 cm, cu lungime de 3, 4, 5 sau 6 metrii, in functie de necesitati. Aceste lemn pentru constructii se foloseste la delimitarea proprietatii, daca este cazul, la cofrarea fundatiei si a placilor de beton, dar in special la acoperisul caselor.

De multe ori se utilizeaza denumiri neprofesionale cum ar fi: cherestea grinzi, grinzi lemn scandura, rigla nerindeluita, constructii grinzi sau lemn masiv, denumirea corecta ar fi pentru aceste tipuri de materiale de constructii de cherestea rasinoase pentru constructii, aici vorbind despre cherestea rasinoase cu grosimea de 2,5 cm cu latime si lungime diversa in functie de necesitati.

Societatea noastra livreaza de mai bine de 10 ani cherestea constructii in Bucuresti si in zonele invecinate de calitate superioara, acest tip de lemn masiv provine in special din zona Sucevei, unde se afla cel mai bun material lemnos, format in special din brad cu o rezistenta superioara fata de celelalte zone si un aspect deosebit.

Avand in vedere schimbarile climatice din ultimii ani fiecare tip de materiale pentru constructii necesita depozitare corespunzatoare si impreuna cu furnizorii nostrii am reusit sa stabilim un standard de paletizare pentru cherestea constructii, astfel, fiecare rand din palet este prevazut cu sipci din lemn pentru a se asigura aerisirea fiecarei bucati de cherestea necesara pentru constructii. In acest fel materialul lemnos se usuca natural si nu apar probleme de mucegai.

Gama noastra include de asemenea, pentru proiecte speciale si cherestea dimensionata, adica cherestea egala ca latime care se poate utiliza si in proiecte mai complexe cum ar fi: garduri, foisoare, terase sau alte proiecte personalizate.

Mai jos regasiti oferta noastra de pret, pentru alte informatii va rugam sa ne contactati pe email (office@cheresteaconstructii.ro) sau telefonic la 0722-626.055.
Copyrights © 2020 Toate drepturile rezervate Timber Net