Cherestea Constructii

Cherestea constructii

Timber Net va ofera cherestea constructii necesara proiectului tau. Cheresteaua pentru constructii este cherestea din lemn de rasinoase, cherestea clasa A,B si C de cea mai buna calitate, fara margini cu coaja, rupte sau putrezite.

La o simpla cautare pe internet sunt foarte multe oferte de materiale constructii, dar cu toate acestea sunt foarte putine firme care pot furniza cherestea Bucuresti la standardele si nevoile necesare in constructii.

In constructii se utilizeaza cherestea nerindeluita de obicei cu latimi cuprinse intre 10 cm si 35 cm, cu lungime de 3, 4, 5 sau 6 metrii, in functie de necesitati. Aceste lemn pentru constructii se foloseste la delimitarea proprietatii, daca este cazul, la cofrarea fundatiei si a placilor de beton, dar in special la acoperisul caselor.

De multe ori se utilizeaza denumiri neprofesionale cum ar fi: cherestea grinzi, grinzi lemn scandura, rigla nerindeluita, constructii grinzi sau lemn masiv, denumirea corecta ar fi pentru aceste tipuri de materiale de constructii de cherestea rasinoase pentru constructii, aici vorbind despre cherestea rasinoase cu grosimea de 2,5 cm cu latime si lungime diversa in functie de necesitati.

Societatea noastra livreaza de mai bine de 10 ani cherestea constructii in Bucuresti si in zonele invecinate de calitate superioara, acest tip de lemn masiv provine in special din zona Sucevei, unde se afla cel mai bun material lemnos, format in special din brad cu o rezistenta superioara fata de celelalte zone si un aspect deosebit.

Avand in vedere schimbarile climatice din ultimii ani fiecare tip de materiale pentru constructii necesita depozitare corespunzatoare si impreuna cu furnizorii nostrii am reusit sa stabilim un standard de paletizare pentru cherestea constructii, astfel, fiecare rand din palet este prevazut cu sipci din lemn pentru a se asigura aerisirea fiecarei bucati de cherestea necesara pentru constructii. In acest fel materialul lemnos se usuca natural si nu apar probleme de mucegai.

Gama noastra include de asemenea, pentru proiecte speciale si cherestea dimensionata, adica cherestea egala ca latime care se poate utiliza si in proiecte mai complexe cum ar fi: garduri, foisoare, terase sau alte proiecte personalizate.

Mai jos regasiti oferta noastra de pret, pentru alte informatii va rugam sa ne contactati pe email (office@cheresteaconstructii.ro) sau telefonic la 0722-626.055.

Produs Pret bucata Latime Grosime Lungime
Cherestea dimensionata 10 9 lei 10 cm 2.5 cm 4 m
Cherestea dimensionata 10 12 lei 10 cm 2.5 cm 5 m
Cherestea dimensionata 12 11 lei 12 cm 2.5 cm 4 m
Cherestea dimensionata 15 14 lei 15 cm 2.5 cm 4 m
Cherestea dimensionata 20 18 lei 20 cm 2.5 cm 4 m
Cherestea dimensionata 25 23lei 25 cm 2.5 cm 4 m
Cherestea nedimensionata 710 lei/mc 10-30 cm 2.5 cm 4 m